Les nostres companyes de Clack, cooperativa d’audiovisuals allotjada a Cafè de Mar, porten temps treballant en la creació d’un documental titulat “Les Resilients” que mostra una part de l’escena musical feminista que està brotant en els darrers temps a Catalunya i Espanya. El documental se centra en quatre bandes formades majoritàriament per dones, com Roba Estesa, Tribade, Sey Sisters i Clara Peya i pretén descobrir i visibilitzar el missatge que aquestes artistes reivindiquen i com duen a terme aquesta acció. 

Per a poder fer realitat tot aquest projecte, les companyes de Clack van iniciar fa uns dies una campanya de crowdfunding a Verkami amb l’objectiu d’aconseguir l’ajuda econòmica necessària pel desenvolupament del documental. 

Des de MakeIt! Education ens ha semblat una iniciativa cultural molt interessant amb la qual compartim valors i maneres de fer i pensar, per aquest motiu hem volgut aportar el nostre granet de sorra al projecte fent una donació econòmica. 

A hores d’ara el projecte ja ha aconseguit gairebé l’import econòmic que necessitaven restant encara prop de 24 dies perquè finalitzi la campanya!

Us animem a compartir la campanya de Verkami i el projecte “Les Resilients” a totes aquelles persones que puguin estar-ne interessades i ajudar que s’aconsegueixi l’objectiu marcat, no només de la campanya, sinó del missatge i valors que fomenta el documental. 

Si voleu accedir a la campanya de crowdfunding, només heu de clicar aquí.

Us compartim també el tràiler del documental. Gaudiu-lo!

ÚLTIMES ENTRADES

ÚLTIMS TUITS