Project Description

Jornada Cloenda Projecte Cueme 2018-2019

El passat 14 de juny vam dinamitzar la jornada de cloenda del Projecte Cueme 2018-2019 al Foment Mataroní. Una jornada que posa punt final a un gran projecte que hem realitzat al llarg del curs amb 5 escoles de la ciutat, Escola Gem, Camí del Mig, Camí del Cros, Llàntia i Valldemia i en el qual hi han participat més de 330 infants.

L’objectiu del projecte Cueme era fomentar les competències i els valors de l’emprenedoria a través de la creació de cooperatives d’alumnes, i gràcies a totes les activitats, jornades i fases del projecte, creiem que l’objectiu s’ha assolit amb escreix per part de tot l’alumnat i professorat.

La finalitat d’aquesta jornada de cloenda era poder compartir amb totes les participants com havia anat i com havien viscut el procés i que cada cooperativa fes la donació d’un percentatge dels seus beneficis, després de vendre els productes a la fira, a la ONG o entitat que havien escollit.

Així doncs l’acte va començar amb la benvinguda i presentació per part del sr. Miquel Àngel Vadell, regidor d’educació de l’Ajuntament de Mataró i amb el posterior parlament d’en Sergi Luque, director de l’escola Camí del Cros, en representació de tot el professorat participant en el projecte.

A continuació, vam fer un petit repàs amb tot l’alumnat de totes les fases viscudes durant el projecte i posteriorment, vam iniciar les donacions a les ONG’s. Dos representants de cada cooperativa van pujar a l’escenari per entregar un xec simbòlic al representant de l’ONG.

A més de l’entrega, que va ser molt emocionant i plena de paraules d’agraïment per part de les ONG’s, els alumnes representants havien de dir 3 paraules que descrivissin què havia significat el projecte Cueme per a la seva cooperativa. Amb totes les paraules anomenades vam poder fer un núvol de paraules que representava el sentiment i l’esperit del projecte Cueme en les alumnes.

Finalment, i com a tancament de la jornada, vam gaudir d’un vídeo amb imatges significatives de tot el procés.

Per a nosaltres ha estat un projecte màgic on hem gaudit molt treballant i acompanyant alumnes, veient com van desenvolupant competències i valors i apreciant el que són capaces de fer si les deixem que prenguin la iniciativa. Des d’aquí volem agrair a totes les alumnes i mestres participants de les 5 escoles i a l’Ajuntament de Mataró per haver pensat en nosaltres per a la gestió i dinamització d’aquest projecte. Esperem tornar-nos a veure l’any vinent. Una forta abraçada!

Detalls del Projecte

14 de juny de 2019

2 hores

Foment Mataroní

Mataró

També et pot interessar